joi, 15 iulie 2010

Adio Madalina Manole - o voce care nu mai e printre noi


Madalina Manole a murit astazi, chiar de ziua ei. Trupul ei neinsufletit a fost gasit in aceasta dimineata la ora 6:30, in propria ei casa din Otopeni. Madalina Manole ar fi implinit astazi 43 de ani. Cantareata era casatorita de 15 ani si avea un copil in varsta de un an.

Cunoscutii cantaretei nu sunt de acord cu ipoteza sinuciderii, in ciuda faptului ca anchetatorii au luat de la bun inceput aceasta optiune in calcul. Monica Anghel si Aurelian Temisan nu cred ca Madalina si-ar fi luat viata cu prea multe medicamente.

Adevarul insa pare a fi mai dur si mai trist, decat cel pe care vrem cu totii sa-l credem, fiindca Madalina Manole a lasat un mesaj de adio pe telefonul sotului ei, inainte de a lua supradoza de medicamente potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Ilfov, Claudia Burada. Mesajul a fost trimis dupa ora 2, in noaptea de marti spre miercuri. Artista a spus ca regreta gestul pe care il face, pentru ca stie ca toata lumea o iubeste, a declarat Burada.

Politia a confirmat ca nu exista suspiciuni de crima, mai ales ca pe corpul Madalinei nu exista urme de violenta. "Este adevarat ca a ingurgitat niste medicamente", au mai spus politistii. Aceasta nu ar fi prima tentativa de sinucidere a Madalinei, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro. Cantareata ar mai fi incercat sa-si ia viata in urma cu cateva zile.

Corpul artistei va fi transportat la Institutul Medico-Legal, unde se vor stabili cauzele exacte ale mortii prin necropsie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu